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Wow, what a month! The vegan MoFo is over. I have met lots of lovely bloggers and seen so many great recipes I can´t wait to try. I have posted every day and now I think I need to take a break for a few days. 🙂 Such a shame that is´s over, but I´m also glad, because it was a lot of work. But I will definitely participate next year.
I found so many new vegan+glutenfree blogs, written by great people that post about food and life and everything in between. I can honestly say I had an amazing time, and if you liked what you saw here, do stick around 🙂
And now, for …
The BIG VEGAN MOFO 2013 ROUNDUP 🙂
- most viewed Day – Chocolate Buckwheat Something (MoFo Day 9)
- most viewed post – Quinoa Banana Cherry Loaf (MoFo Day 3)
- most viewed (via pinterest) – Chocolate Birthday Cake (MoFo Day 1)
- most commented – Polenta Burgers (MoFo Day 22)
- personal favourite – easy glutenfree bread & baking tips (MoFo Day 10)
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Favourite recipe links
Savoury
- Broccoli Salad – helloveggy
- Dijon Snow Pizza – foodsandeverything
- Grilled Mac’n’Cheese BLT – veganyackattack
- Hummus Cookies – kitchenoperas
- Italian Meatballs – windycityvegan
- PB&J Poutine – anunrefinedvegan
- Reis-Blumenkohl Bällchen mit Currysauce – greenvegadine
- Strawberry Hot Sauce – diylettante
Sweet
- Apple Butter Donutholes – veg-am
- Apple Cinnamon Sundae – vegannoms
- Chocolate PB Blueberry Fudge – anunrefinedvegan
- Creamy Miso Alfredo – veganyackattack
- Haselnuss-Zimt-Vanille-Milch – ohwieyummi
- Homemade Twix – forkandbeans
- Lemon Raspberry Crepes w/ Chocolate Spread – veg-am
- Marzipan Buckeye Bars – forkandbeans
- Orange Notella Mousse Cake – fellowshipofthevegetable
- PB&J Brownies – foodsandeverything
- Pinker Bananenkuchen – greenvegadine
- Potato Zucchini Corn Fritters – fellowshipofthevegetable
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All posts of the vegan MoFo 2013
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Rice and Lentils (GF)
- half a cup lentils
- 1 cup rice
- onion
- garlic
- curcuma
- currypowder
- paprika powder
- about 1 cup tomato sauce
- 1 tsp dry veggie stock
- almond cream
- rice milk
- lime juice
- pepper
- salt
Cut and fry onion and garlic for a few minutes. Add the rest of the ingredients plus water and cook for about an hour. The lentils took too long to get soft, so I pureed them. Serve with a veggie salad.
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Wow, was für ein Monat! Der vegane MoFo (Monat des Essens) ist vorbei. Ich habe so viele nette Blogger getroffen und so viele tolle Rezepte gesehen, die ich unbedingt ausprobieren will. Ich habe jeden Tag gepostet und jetzt brauche ich erstmal ne Pause von ein paar Tagen 🙂 Schade, dass es vorbei ist, aber ich bin auch froh, denn es war ganz schön viel Arbeit. Nächstes Jahr mache ich bestimmt wieder mit.
Ich habe so viele neue vegane+glutenfreie Blogs gefunden, geschrieben von großartigen Leuten, die über Essen und das Leben posten… und alles, was dazwischen liegt. Es hat mir so viel Spaß gemacht, und wenn euch gefallen hat, was ihr hier gesehen habt, dann bleibt noch ein Weilchen 🙂
Und nun zur …
GROSSEN ZUSAMMENFASSUNG DES VEGAN MOFO 2013 🙂
- die meisten Views pro Tag – Schokoladen-Buchweizen-Etwas (MoFo Tag 9)
- die meisten Views (Post) – Quinoa-Bananen-Kirsch-Kuchen (MoFo Tag 3)
- die meisten Views (pinterest) – Schoko-Geburtstagskuchen (MoFo Tag 1)
- meist kommentiert – Polenta-Bratlinge (MoFo Tag 22)
- persönlicher Favorit – einfaches glutenfreies Brot & Backtipps (MoFo Tag 10)
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Liebste Rezeptlinks (größtenteils in Englisch)
Herzhaft
- Broccoli Salad – helloveggy
- Dijon Snow Pizza – foodsandeverything
- Grilled Mac’n’Cheese BLT – veganyackattack
- Hummus Cookies – kitchenoperas
- Italian Meatballs – windycityvegan
- PB&J Poutine – anunrefinedvegan
- Reis-Blumenkohl Bällchen mit Currysauce – greenvegadine
- Strawberry Hot Sauce – diylettante
Süß
- Apple Butter Donutholes – veg-am
- Apple Cinnamon Sundae – vegannoms
- Chocolate PB Blueberry Fudge – anunrefinedvegan
- Creamy Miso Alfredo – veganyackattack
- Haselnuss-Zimt-Vanille-Milch – ohwieyummi
- Homemade Twix – forkandbeans
- Lemon Raspberry Crepes w/ Chocolate Spread – veg-am
- Marzipan Buckeye Bars – forkandbeans
- Orange Notella Mousse Cake – fellowshipofthevegetable
- PB&J Brownies – foodsandeverything
- Pinker Bananenkuchen – greenvegadine
- Potato Zucchini Corn Fritters – fellowshipofthevegetable
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Alle Posts des Vegan MoFo 2013
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Reis & Linsen (GF)
- 1/2 cup Linsen
- 1 cup Reis
- Zwiebel
- Knoblauch
- Kurkuma
- Currypulver
- Paprikapulver
- ca. 1 cup Tomatensauce
- 1 TL Gemüsebrühepulver
- Mandelsahne
- Reismilch
- Limettensaft
- Pfeffer
- Salz
Schneide Zwiebel und Knoblauch und brate für ein paar Minuten. Füge den Rest der Zutaten hinzu, plus Wasser, und koche für etwa eine Stunde. Meine brauchten zu lange, um weich zu werden, also pürierte ich sie zu einer Sauce. Serviere mit Salat.
Glad you liked the broccoli salad!!
yes it sounds delicious 🙂 I am planning on making a pinterest board with all my favourites. But they were too many and I can´t post at the moment^^
Hut ab, du hast es echt geschafft jeden Tag zu bloggen 🙂 Grandios! Ich bin auch ein wenig froh, dass es jetzt vorbei ist, aber es war trotzdem eine richtig coole Zeit. Wow, gleich zweimal in deiner Liste vertreten zu sein, macht mich gleich ein wenig verlegen 🙂 Ich danke dir und freue mich natürlich total, dass beide Rezepte so gut bei dir angekommen sind! Machen wir nächstes Jahr wieder, ok? 😀
Auf jeden Fall 🙂 na klar, Pizza und Dessert, muss ja ausgewogen sein 😛
I love that you posted your MoFo stats! That’s awesome! I’m kind of sad it’s over 😦
That you so much for mentioned my tartlets!!
sure, they sound amazing 🙂 it´s over, yeah. Lots of fun, lots of work. But I´ll be happy when it comes again next year^^
Impressive showing this month, Liane! We did it :-)!
Thank you so much for including my recipes in your favorites.
sure thing 🙂 yeah it was a great month. And your PB&J theme was delicious^^
Wow, so viele, tolle Rezepte!! Ein herzliches Danke für das verlinken 🙂 Glg!!
bitte, gern geschehen 🙂
Thanks for sharing our hummus cookie recipe! Your recipes all look great! 🙂 Happy Vegan MoFo!
my pleasure^^ Happy Vegan MoFo indeed 🙂
Tolle Zusammenfassung, super leckeres Essen – und Hut ab vor so viel Fleiß beim Vegan MoFo! Und ich freue mich natürlich ganz enorm, dass ein Rezept von mir es in Deine Fav-Liste geschafft hat, vielen Dank und liebe Grüße 😀
na klar, wer kann zu süßer Haselnussmilch schon nein sagen? viele deiner Rezepte waren ja schon Favoriten in den letzten Wochen, aber bei so vielen neuentdeckten Blogs fiel die Entscheidung doch recht schwer^^ danke und liebe Grüße zurück 🙂
That looks delicious!! And your photo roundup was a great idea. So cute.
thank you 🙂
There’s something about your dish – it looks so cute! I’ve never seen a salad bowl, with the rice on it, and a bit of yummy lentil sauce atop of it.
Thanks, that coming from you, your photos always look stunning 🙂