So I finally made a vegan bolognese bake. It´s also the first time that I made cheese from nutritional yeast, it just blew my mind how much it looks and tastes like cheese 🙂 it melts and browns and tastes so good… plus the gyros spiced “mince”, fusilli and veggies (although these are not visible, even though I doubled the amount written in the recipe). Next time I´ll probably use even more, because I can never have too many vegetables.
Let me just tell you that it tasted incredible. The pasta to mince ratio was a bit too heavy in my opinion – I couldve done with more pasta and less “meat – but it was still great. Here are the recipes I used (both German): vegan minced meat pasta bake, and gyros spice.
Daily MOFO Favs!
Hal’s stiry fry sauce / gggiraffe
Pea and Courgette Fritters / walkstalksandeats
Cauliflower Steaks & grilled onions / lisasprojectvegan
The Best Instant Pot Cranberry Sauce / healthyslowcooking
Blackberry Lemon Lavender Cheezecake / rockmyvegansocks
_______________________________
Ich habe endlich mal überbackene Bolognese gemacht. Und auch zum ersten Mal Hefeschmelz… es hat mich wirklich überrascht, wie sehr es nach Käse aussieht und schmeckt 🙂 und dann noch das Gyrosgewürz-“Hack”, mit Fusilli und Gemüse (auch wenn man das in den Fotos nicht sieht, obwohl ich die Menge im Rezept verdoppelt habe). Das nächste Mal nehme ich noch mehr, weil ich nie zuviel Gemüse haben kann 🙂
Es hat genial lecker geschmeckt. Das Verhältnis von Nudeln zu “Hack” war etwas zuviel – für mich hätten es mehr Nudeln oder weniger Hack sein können – aber es hat trotzdem richtig gut geschmeckt. Und diese Rezepte habe ich verwendet: veganer Hack-Nudel-Auflauf und Gyrosgewürz.
Tägliche MOFO Lieblinge!
Hal’s stiry fry sauce / gggiraffe
Pea and Courgette Fritters / walkstalksandeats
Cauliflower Steaks & grilled onions / lisasprojectvegan
The Best Instant Pot Cranberry Sauce / healthyslowcooking
Blackberry Lemon Lavender Cheezecake / rockmyvegansocks
Oh that pasta bake looks so incredibly delicious! That is definitely a favourite at our house =) I should try this recipe – I can’t believe how golden and lovely you got your vegan cheese. Impressive =)
I’m so glad you liked my cheezecake! Your feature made my day!
thank you, glad you like it 🙂 I was very happy with it, can´t believe I never made it before. Happy mofo 🙂