Mushroom Zucchini Pasta | Pilz-Zucchini-Nudeln

Mushroom Zucchini Pasta | Pilz-Zucchini-NudelnMushroom Zucchini Pasta | Pilz-Zucchini-Nudeln

[deutsche Version]

Have I told you how much I love fusilli corn pasta? I have found that it´s tastiest, most versatile of all the different glutenfree pasta varieties that I tried. It can be used in almost anything. Gulasch? Alfredo? Classic tomato sauce? It goes with everything. The only other pasta I love almost as much are rice tagliatelle (they have a chewy consistency, which I love), but they sometimes clump together when cooking. Same with spaghetti, which is something that never happens with fusilli🙂

This time I decided to combine it with my favourite veggies: mushrooms, broccoli and zucchini. And creamy homemade cashew milk. Heavenly.

Daily MOFO Favs!

Rainbow Hummus Bowl / one-sonic-bite
Red and Green Bowl / gonnagowalkthedogs
Cauliflower with Mema Nutmeg Sauce / plantbaseliving
Spinach Risotto with Roasted Tomatoes / walkstalksandeats
Beer Marinated Portobello Tacos with Avocado Corn Salsa / spabettie

Mushroom Zucchini Pasta

  • button mushrooms
  • 1 zucchini
  • 1 broccoli
  • corn pasta
  • cashew milk
  • veggie stock /salt
  • yeast extract

Cook pasta. Quarter zucchini and cut broccoli into little medium-sized florets. Add mushrooms, zucchini and broccoli to a pan. Fry with a lid on – the steam helps cook them, and they still get a nice „roasted“ aroma. When they look done, add vegetable stock (or salt) to taste, some yeast extract, then deglaze with plant milk of your choice. I used homemade cashew milk. Stir until combined, then add pasta. Enjoy🙂

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Habe ich eigentlich schonmal gesagt, dass ich Mais-Fusilli liebe? Ich mag sie am meisten von all den Nudel-Sorten, die ich probiert habe. Sie passen zu allem. Gulasch? Sahnesauce? Klassische Tomatensauce? Kein Problem. Die einzigen, die ich auch so sehr mag, sind Reis-Tagliatelle (sie haben so eine schöne Konsistenz), aber leider kleben sie beim Kochen oft zusammen. Bei Spaghetti kann das auch passieren, aber eben nie mit Fusilli🙂

Diesmal gabs Maisnudeln mit meinen liebsten Gemüsesorten: Pilze, Brokkoli und Zucchini. Und cremige selbstgemachte Cashewmilch. Wundervoll.

Tägliche MOFO Lieblinge!

Rainbow Hummus Bowl / one-sonic-bite
Red and Green Bowl / gonnagowalkthedogs
Cauliflower with Mema Nutmeg Sauce / plantbaseliving
Spinach Risotto with Roasted Tomatoes / walkstalksandeats
Beer Marinated Portobello Tacos with Avocado Corn Salsa / spabettie

Pilz-Zucchini-Nudeln

  • kleine Champignons
  • 1 Zucchini
  • 1 Brokkoli
  • Mais-Fusilli
  • Cashewmilch
  • Gemüsebrühe/Salz
  • Hefeextrakt

Maisnudeln kochen. Zucchini vierteln, Brokkoli in mittelgröße Röschen zerpflücken. Pilze, Zucchini und Brokkoli in einer Pfanne braten. Am Besten geht das mit Deckel – der Dampf kocht das Gemüse, und durch die Pfanne wird es leicht geröstet. Wenn das Gemüse fertig ist, mit Gemüsebrühe (oder Salz) und Hefeextrakt abschmecken. Dann mit Pflanzenmilch ablöschen (ich habe selbstgemachte Cashewmilch genommen). Alles verrühren, dann die abgegossenen Nudeln dazu. Schmecken lassen🙂

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