Vegan Mofo Day 29 – Herb Butter Baguette | Kräuterbaguette

Herb Butter Baguette Herb Butter Baguette

[deutsche Version]

Just look at this… homemade herb butter slathered on vegan glutenfree baguette (I used this one by Schär). Baked. Eaten. Who am I fooling… devoured🙂 It was so good.

The herb butter was a vegan butter (Alsan), A LOT of fresh herbs (7 different ones total, probably about 2 cups), freshly ground pepper, nutritional yeast and salt. Make sure the butter is room temperature and soft, then add everything to a blender. Adjust salt and spices to taste. Done.

_______________________________

Schaut es euch an… selbstgemachte Kräuterbutter auf einem veganen und glutenfreien Baguette (dieses von Schär). So einfach, so schön. Gebacken. Gegessen. Ach, wem mache ich schon was vor… aufgefuttert🙂 es war so lecker.

Die Kräuterbutter war vegane Butter (Alsan), SEHR VIELE frische Kräuter (7 insgesamt, ca. 2 cups), frisch geriebener Pfeffer, Nährhefe und Salz. Die Butter muss Raumtemperatur haben (weich sein), dann einfach alles pürieren. Gewürze und Salz nach Geschmack anpassen. Fertig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s