Pasta Kale Stir-fry | Nudel-Kohl-Pfanne

kale pasta stir-fry kale pasta stir-fry

[deutsche Version]

How do I love kale? Let me count the ways…

We have all sorts of kale in the allotment right now. Sooo very yummy.

Pasta Kale Stir-fry

  • Pasta
  • carrot (diced)
  • kale (I had two kinds, curly and noncurly, from the community garden)
  • celery leaves (cut)
  • sweetcorn
  • tomato sauce (roughly 5 TBS)
  • soy sauce
  • freshly cracked pepper

Cook and drain the pasta. Heat a little bit of oil, put everything in the pan and cook until the kale has the desired consistency (I did 5 minutes or so, I like vegetables crunchy). Dig in!🙂

_______________________________

Nudel-Kohl-Pfanne

  • Nudeln
  • Möhren (gewürfelt)
  • Kohl (2 Arten aus dem Gemeinschaftsgarten, ein krauser und ein etwas glatter)
  • Sellerieblätter (geschnitten)
  • Mais
  • Tomatensauce (ungefähr 5 EL)
  • Sojasauce
  • frisch geriebener Pfeffer

Koche die Nudeln und gieße sie durch ein Sieb. Erhitze etwas Öl in einer Pfanne, gebe alles hinein und brate es, bis der Kohl die gewünschte Konsistenz hat (ich habe es für ca. 5 Minuten gebraten, weil ich Gemüse knackig mag). Guten Appetit!🙂

4 thoughts on “Pasta Kale Stir-fry | Nudel-Kohl-Pfanne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s